Image

Pēc būvniecības finansējuma pārstrukturizēšanas procesa Covid-19 ietekmē nekustamo īpašumu attīstītājs “Estera Development” paziņo par jauna, efektīvāka finansējuma risinājuma ieviešanu un “Liepziedu” otrās mājas būvniecības nākamā posma uzsākšanu.

“Rīga turpina strauji attīstīties, radot nepieciešamību pēc dzīvojamā fonda papildināšanas. Īpaši liels pieprasījums pēc papildus mājokļiem ir no jaunajām ģimenēm. Neskatoties uz kopējo finanšu nozares piesardzību nekustamā īpašuma attīstības projektu finansēšanā, pārdomātu, kvalitatīvu un labas infrastruktūras atbalstītu projektu realizēšana ir perspektīva nozare, kuru BlueOrange aktīvi kreditē,”

 – norāda “BlueOrange” Kredītu pārvaldes vadītāja Marina Antonova.

“Pēdējos mēnešus esam veltījuši, lai izvērtētu pēckrīzes apstākļiem vispiemērotākās būvniecības finansēšanas alternatīvas. Esam izskatījuši un izanalizējuši vairākus variantus un nonākuši pie visatbilstošākā “Liepziedu” otrās mājas turpmākai realizēšanai. Esam gandarīti par jaunizveidoto sadarbību ar banku “BlueOrange” un tās sniegto finansējumu, kas ļaus ar jaunu enerģiju realizēt “Liepziedu” otrās mājas nākamās kārtas būvdarbus paredzētajā kvalitātē,”

norāda “Estera Development” vadošais partneris Ulo Adamsons (Ülo Adamson).

Jaunajam būvniecības posmam sākoties, “Liepziedu” otrās mājas būvlaukumā nu ir manāma liela rosība. “Esam priecīgi un apņēmības pilni uzsākt “Liepziedu” otrās mājas nākamās kārtas būvniecības darbus. Mūsu komanda rūpīgi strādā pie tā, lai, atbilstoši plānotajam būvniecības grafikam, nākamā gada vasarā tiktu pabeigti “Liepziedu” otrās mājas būvdarbi,” norāda Oskars Saliņš, SIA “Kvadrum” Būvdarbu vadītājs.

“Liepziedi” ir jauns dzīvokļu projekts blakus Mežaparkam. “Liepziedu” otrajā mājā atradīsies 179 vienas, divu, trīs un četru istabu dzīvokļi platībā no 22 līdz 68 kvadrātmetriem. Projektam raksturīgs izteikts moderns dizains ar lieliem panorāmas logiem, liftiem, noliktavu telpām, pazemes autostāvvietu, kā arī augsti energoefektivitātes rādītāji. Šobrīd vairāk nekā 30% “Liepziedu” otrās mājas dzīvokļu ir pārdoti vai rezervēti. Plašāka informācija par “Liepziediem” pieejama www.liepziedi.lv

Saistītās ziņas

Par mums

Kļūt par biedru

Nesen meklētais

Dokumenti

Dokumenti - 0
Lapas - 0

Skatīt vairāk