Image

Finanšu nozares asociācija kā Eiropas Banku federācijas (EBF) biedrs pilnībā pievienojas paustajai pozīcijai, stingri nosodot Krievijas spēku iebrukumu Ukrainā.

25. februārī, Briselē: Eiropas Banku federācija (EBF) stingri nosoda Krievijas spēku iebrukumu Ukrainā. Mūsu domas ir ar Ukrainas cilvēkiem un visiem tiem, kuri ir šīs karadarbības skarti. Eiropas banku mērķis ir atbalstīt darbības, kuras ir uzsākušas Eiropas institūcijas un citas iestādes, lai atvieglotu ciešanas, kuras radījis šis iebrukums.

Eiropas bankas, kā daļa no globālās kopienas, atbalstīs un ieviesīs visus nepieciešamos mērus, lai sargātu mieru un stabilitāti. Mēs atzīstam banku nozīmīgo lomu finanšu sankciju ieviešanā. Lai panāktu savu efektivitāti, regulējumam jābūt skaidram un pašsaprotamam. Lai to sasniegtu, mēs esam gatavi iesaistīties aktīvā dialogā ar Eiropas politikas veidotājiem. Šim procesam, visticamāk, būs nepieciešama nepārtraukta uzraudzība un attiecīga pielāgošana. Mēs pieliksim visas pūles, lai nodrošinātu šo nozīmīgo darbu.

Eiropas bankas turpinās būt modras pret kiberdraudiem.

Kā banku sektora pārstāvis EBF plāno pilnībā pildīt savu lomu, aktīvi sadarbojoties ar Eiropas iestādēm šīs krīzes laikā.

Saistītās ziņas

Par mums

Kļūt par biedru

Nesen meklētais

Dokumenti

Dokumenti - 0
Lapas - 0

Skatīt vairāk