Image

Turpinot digitālo pakalpojumu klāsta attīstību un paplašināšanu gan FinTech, gan e-komercijas klientiem, LPB Bank ir pievienojusies Eiropas zibmaksājumiem jeb SEPA Instant Credit Transfer sistēmai. LPB Bank ir astotā banka Latvijā, kas saviem klientiem nodrošina zibmaksājumus 24 stundas diennaktī, 7 dienas nedēļā, 365 dienas gadā, ieskaitot svētku dienas, izpildot banku klientu maksājumus dažu sekunžu laikā un dodot iespēju saņemto naudu uzreiz izmantot tālāk. Bankas klientiem pieejami izejoši zibmaksājumi ar limitu – līdz 15 000 EUR, ienākošo maksājumu limits ir 100 000 EUR.

Zibmaksājumi tiek veikti dažu sekunžu laikā, maksātājam un saņēmējam tiešsaistē saņemot apstiprinājumu par naudas ieskaitīšanu saņēmēja kontā, un saņemtā nauda uzreiz ir pieejama tālākai izmantošanai. Zibmaksājumi notiek pārskaitījumiem eiro valūtā.

Zibmaksājumi Latvijā var tikt veikti starp kontiem tajās bankās, kas pievienojušās Eiropas ātro maksājumu shēmai. Ar banku sarakstu aicinām iepazīties šeit. Tāpat zibmaksājumus var saņemt un nosūtīt arī uz citām bankām Eiropā, kas ir pieslēgušās zibmaksājumu sistēmai.

Komentē Anna Svarena, LPB Bank klientu apkalpošanas departamenta vadītāja: 

“Ar gandarījumu varam paziņot, ka zibmaksājumi kļuva pieejami LPB Bank klientiem. Līdz ar to maksājums no LPB Bank konta kļūs pieejams pāris sekunžu laikā AS “Swedbank”, AS “SEB banka”, AS “Citadele banka”, AS “BluOr Bank”, AS “Reģionālā investīciju banka”, SE “Baltic International Bank”, AS “Signet Bank” kontos, Valsts kasē, kā arī citās Eiropas bankās, kuras ir pieslēgtas pie Sepa Instant sistēmas. Prieks, ka mēs esam vēl par vienu soli tuvāk mūsu klientiem un kopējām banku sektora tendencēm.”

 

 Papildu informācija:
Jūlija Zeile
LPB Bank mārketinga un komunikācijas vadītāja
julija.zeile@lpb.lv
+371 26471277

 

Saistītās ziņas

Par mums

Kļūt par biedru

Nesen meklētais

Dokumenti

Dokumenti - 0
Lapas - 0

Skatīt vairāk