Image

Luminor banka piešķīrusi 3,4 miljonu eiro finansējumu nekustamo īpašumu attīstītājam EfTEN Residential daudzdzīvokļu ēkas projektam “Podnieki” Ādažos.

“EfTEN grupas uzņēmumi Baltijas valstīs pārvalda 45 komerciālos īpašumus, līdz ar to uzņēmumam ir uzkrāta vērtīga pieredze nekustamo īpašumu attīstīšanā un pārvaldīšanā. Latvijā uzņēmums attīsta dzīvojamo fondu, piedāvājot dzīvokļus divos jau gatavos projektos un aktīvi strādājot pie jaunu projektu attīstības – to vidū ir arī ēka projektā Podnieki, ko EfTEN iegādājās, lai varētu pabeigt tās būvniecību ar Luminor atbalstu un nodrošināt ģimenēm jaunus mājokļus. Ar prieku atbalstam un finansējam tādus pieredzējušus nekustamo īpašumu attīstītājus kā EfTEN, kas sniedz savu ieguldījumu dzīvojamā fonda paplašināšanā,”

 – saka Uģis Počs, Luminor Nekustamo īpašumu finansēšanas eksperts.

Luminor dati liecina, ka arvien biežāk jaunās ģimenes izvēlas apmesties Pierīgā, lai pilsēta būtu sasniedzamā attālumā un vienlaikus būtu iespēja dzīvot zaļākā, ģimenēm draudzīgākā vidē. Tāpēc ir svarīgi Pierīgas pašvaldībās attīstīt dzīvojamo fondu, lai tas būtu atbilstošs pieprasījumam. Podnieki ir viens no šāda veida projektiem.

Eften komandas ieskatos Podnieki ir viena no ģimenei draudzīgākajām apkaimēm Rīgas apkārtnē – novadā ar attīstītu un joprojām progresējošu infrastruktūru un visstraujāko iedzīvotāju pieaugumu starp pierīgas novadiem – Ādažos, tāpēc, izvērtējot iespējamos tālākās attīstības virzienus dzīvojamā fonda attīstīšanā, izvēle notika par labu šim projektam,“

 – stāsta Normunds Muskats, Dzīvojamā fonda pārdošanas speciālists. 

Par EfTEN

EfTEN Capital ir lielākais nekustamo īpašumu pārvaldnieks Baltijas valstīs, kas specializējas komercīpašumu investīcijās. EfTEN Capital uzņēmumu grupa Baltijas valstīs pārvalda 45 komerciālo nekustamo īpašumu ēkas ar vairāk nekā 900 nomniekiem. Kopējā pārvaldīto īpašumu vērtība pārsniedz 500 miljonus eiro.

Par Luminor

Luminor ir trešais lielākais finanšu pakalpojumu sniedzējs Baltijas valstīs ar 924 000 klientu un ap 2 500 darbinieku, kā arī 16% tirgus daļu noguldījumos un 18% tirgus daļu kreditēšanā 2020. gada 31. martā. Luminor pašu kapitāls sastāda 1.6 miljardus eiro, pirmā līmeņa pamata kapitāla rādītājam (CET1) sasniedzot 20,5%.

Papildu informācija:

Inese Kronberga

Luminor sabiedrisko attiecību vadītāja

Tālr.: 29215409

E-pasts: Inese.Kronberga@luminorgroup.com

Saistītās ziņas

Par mums

Kļūt par biedru

Nesen meklētais

Dokumenti

Dokumenti - 0
Lapas - 0

Skatīt vairāk