Image

Luminor banka piešķīrusi 300 tūkstošus eiro sadzīves preču tirdzniecības uzņēmumam SIA Multum apgrozāmo līdzekļu palielināšanai un pārdošanas veicināšanai Internetā. Uzņēmums plāno finansējumu ieguldīt veikalu tīkla un produktu klāsta paplašināšanai. Multum ir izveidojis savu pārdošanas tīklu ar septiņiem veikaliem Latvijā, gan uzsācis pārdošanas attīstību internetā.

Šobrīd uzņēmums galvenokārt nodrošina dažādu unikālu preču klāstu no Rietumeiropas ražotājiem, kas nav nopērkamas citviet Latvijā. Nākotnē uzņēmums plāno paplašināt piedāvājumu arī ar pieprasītāko zīmolu ražojumiem no visas pasaules, nodrošinot tiem konkurētspējīgu cenu.

“Lai gan pandēmijas laikā Latvija piedzīvojusi straujāko mājsaimniecības patēriņa samazināšanos Baltijas valstīs, tomēr pamazām mazumtirdzniecības apjomi atjaunojas. SIA Multum ir saskatījis iespēju un labi izmantojis šo laiku, lai attīstītu e-komercijas pakalpojumu un veiksmīgi pielāgojoties šī brīža situācijai. Uzņēmuma aktīvā rīcība nodrošinājusi teicamus biznesa rezultātus, kas ļāvis izvirzīt jaunus attīstības mērķus. Luminor banka ir gandarīta atbalstīt mazos un vidējos uzņēmumus, jo īpaši, ja tiem ir skaidra attīstības vīzija un kvalitatīvs preču piedāvājums,”

saka Ilze Zoltnere, Luminor Korporatīvā departamenta vadītāja.

SIA Multum šobrīd ir septiņas klātienes tirdzniecības vietas un internetveikals, kuros pircējiem piedāvā iegādāties saimniecības preces, sadzīves ķīmiju, pārtiku, preces mazuļiem un mājdzīvniekiem, higiēnas piederumus u.c. Uzņēmums nodarbojas arī ar vairumtirdzniecību, pie kuras attīstīšanas notiek aktīvs darbs.

“Šis gads uzņēmumam ir bijis lielu pārbaudījumu un straujas izaugsmes laiks. Lai gan ekonomiskā situācija bija neskaidra, pieņēmām stratēģisku lēmumu paplašināties – atvērt jaunus veikalus, uzlabot internetveikalu, padarot to klientiem ērtāk lietojamu, un paplašināt produktu klāstu. E-komercijas aktivizēšana nāca roku rokā ar nepieciešamību pārstrukturizēt darbu noliktavā, lai iespējami ātri varētu iepakot pasūtījumu un to nogādāt līdz klientiem. Šajā procesā lielu atbalstu mums sniegusi Luminor banka, piedāvājot jau gatavus risinājumus e-komercijas attīstīšanai, kas atviegloja uzņēmuma darbu. Ar bankas atbalstu varēsim īstenot savus izaugsmes mērķus, nodrošinot gan kvalitātes, gan cenas ziņā konkurētspējīgus produktus saviem klientiem,”

stāsta SIA Multum vadītājs Raimonds Galinskis.

Par SIA Multum:

SIA Multum ir Cēsīs reģistrēts uzņēmums, kas nodarbojas ar preču importu, mazumtirdzniecību un vairumtirdzniecību Latvijas teritorijā. SIA Multum piedāvā saviem klientiem augstas kvalitātes preces no visas pasaules, liekot uzsvaru uz produktiem, kuri ir unikāli un maz izplatīti Latvijas tirgū. Uzņēmums piedāvā klientiem arī zināmu zīmolu produktus, kuri ir ražoti Vācijas, Austrijas, Francijas u.c. Rietumeiropas valstu tirgiem. SIA Multum preču sortimentā ir iekļauti pārtikas, sadzīves ķīmijas, higēnas preču un dzīvnieku barības produkti. Uzņēmums ir dibināts 2017. gadā. 2020. gadā tika sasniegts 554 tūkstošu apgrozījums, savukārt, 2021. gadu uzņēmums plāno noslēgt jau ar nepilnu 2 miljonu EUR apgrozījumu.

Par Luminor:

Luminor ir vadošā neatkarīgā banka Baltijas valstīs un trešais lielākais finanšu pakalpojumu sniedzējs reģionā. Mēs nodrošinām finanšu pakalpojumus privātpersonām, ģimenēm un uzņēmumiem. Tāpat kā Igaunijas, Latvijas un Lietuvas tirgi, mēs esam jauni, dinamiski un vērsti uz nākotni. Luminor 1. līmeņa pašu kapitāla rādītājs (CET1) ir 22,3 %.

 

Papildu informācija:
Inese Kronberga
Luminor sabiedrisko attiecību vadītāja
Tālr.: 29215409
E-pasts: Inese.Kronberga@luminorgroup.com

 

 

 

Saistītās ziņas

Par mums

Kļūt par biedru

Nesen meklētais

Dokumenti

Dokumenti - 0
Lapas - 0

Skatīt vairāk