Image

Latvijas pārtikas, saimniecības preču un būvmateriālu mazumtirgotāja AS “Diāna” apgrozāmo līdzekļu finansēšanai SEB banka palielinājusi uzņēmumam kredītlimitu līdz 1, 200,000 eiro. AS  “Diāna” līdz ar kredītlimita palielināšanu plāno plašāk attīstīt savu darbību Latvijā.

Paralēli uzņēmuma pamatdarbībai, kas ir pārtikas, saimniecības preču un būvmateriālu mazumtirdzniecības nodrošināšana un attīstīšana Latvijā, uzņēmums aktīvi attīsta nepārtikas preču importu un to vairumtirdzniecību. Līdz ar to kredītlimita palielinājums dos uzņēmumam iespēju plašāk attīstīt tieši importēto produkciju.

Arnis Škapars, SEB bankas valdes loceklis:

“Mūsu ilggadējās sadarbības laikā uzņēmums ir kļuvis par vienu no lielākajiem uzņēmumiem ne tikai Ventspilī, bet arī Latvijā. Uzņēmums, kurš nodrošina vairāk nekā 650 darba vietas un savu produkciju arvien vairāk attīsta, ir lielisks apliecinājums tam, kā ar pārdomātu biznesa stratēģiju apvienojumā ar profesionalitāti un ambīciju augt ir iespējams sasniegt stabilus un uz progresu balstītus biznesa rezultātus. Mēs kā banka esam gandarīti būt līdzās šajā uzņēmuma izaugsmes procesā un sniegt visu nepieciešamo atbalstu, lai šī izaugsme kļūtu par veiksmes stāstu.”

AS ”Diāna” valdes priekšsēdētājs Edvīns Bergmanis:

Uzņēmumam ir veiksmīga sadarbība ar banku nu jau 14 gadus. Pēdējo gadu laikā ir dzirdētas sūdzības par kredītu nepieejamību un daudzām neskaidrībām banku sniegtajos pakalpojumos, tad mēs varam teikt, ka neko tādu neesam izjutuši no SEB bankas puses. Mums ir pieejami kredīti ar pieņemamām procentu likmēm un skaidri izprotamiem nosacījumiem, operatīvu apkalpošanu klātienē, gan attālināti gadījumos, kad nepieciešama palīdzība. 

AS “Diāna” ir Latvijas tirdzniecības uzņēmums, kas dibināts Ventspilī, 1991. gada 7. AS “Diāna” tirdzniecība tiek veikta deviņos pārtikas veikalos ar zīmolu “Citro”, kas atrodas Ventspilī.  Zīmols “Citro” ir mazumtirdzniecības pārtikas veikalu ķēde, ko veidojuši Latvijas uzņēmēji (2019. gadā izveidoja SIA Latvian Retail Management, kurā apvienojušies uzņēmumi SIA Gabriēla, AS Diāna un SIA Lekon).

AS “Diāna” lielākais veikalu tīkls ir būvmateriālu, dārza un mājsaimniecības preču mazumtirdzniecības tīkls “Mājai un Dārzam“, ko veido 16 veikali 14 Latvijas pilsētās. Pēdējie atvērtie “Mājai un Dārzam” veikali ir Ogrē (2019. gada februāris), Kuldīgā (2017. gada sākums), Dobelē (2017. gada jūlijs), Cēsīs (2017. gada novembris).

Papildu informācijai:

Ieva Bethere, SEB bankas uzņēmumu segmenta komunikācijas vadītāja – 29550199, ieva.bethere@seb.lv

Vairāk par SEB grupu Latvijā:

Twitter/SEB_Latvia, Facebook/SEB.Latvia, YouTube/SEBlatvia, Instagram/seb_latvija un Skype/SEB_Latvija,

www.seb.lv

Saistītās ziņas

Par mums

Kļūt par biedru

Nesen meklētais

Dokumenti

Dokumenti - 0
Lapas - 0

Skatīt vairāk