Image
Canva

Citadele paaugstina termiņdepozītu likmes saviem klientiem Latvijā jau otro reizi viena mēneša ietvaros, reaģējot uz Eiropas Centrālās bankas (ECB) lēmumu par bāzes likmju celšanu. Likmju palielināšana dod iespēju klientiem iegūt vairāk no saviem ilgtermiņa uzkrājumiem.

Privātpersonām un juridiskām personām gada termiņdepozīta likme ar izmaksu termiņa beigās eiro valūtā paaugstināta uz 3,15 % un pusotra gada termiņdepozīta likme uz 3,0 %.Savukārt sešu mēnešu uz 2,35 % un deviņu mēnešu likme uz 2,55 %, Jaunās likmes ir spēkā no 24. maija. Minimālā uzkrājuma summa ir 150 eiro un termiņdepozītā naudas līdzekļus var noguldīt no 6 mēnešiem līdz 5 gadiem.

Palielinātas arī termiņdepozītu likmes ar procentu izmaksu katra mēneša beigās. Sešu mēnešu likme uz 2,34 %, deviņu mēnešu uz 2,53 %, gada uz 3,11 % un pusotra gada uz 2,94 %.

“Atdeve, ko šobrīd piedāvā uzkrājumu un fiksētā ienākuma ieguldījumi, ir kļuvusi ievērojami augstāka un atjaunojusi garantēta ienesīguma laikus.  Pat ar konservatīviem un visiem pieejamiem risinājumiem nauda var atkal pelnīt. Pozitīvas likmes jau tiek maksātas gan termiņdepozītos, gan krājkontā. Visas šīs alternatīvas iedzīvotājiem pieejamas ar nelielām līdzekļu summām, bez vērtspapīru konta atvēršanas un ir viegli izpildāmas tiešsaistē,” norāda Jānis Mūrnieks, Citadeles Privātpersonu apkalpošanas direkcijas vadītājs.  

Par Citadeles Grupu

Citadeles misija ir modernizēt finanšu nozari un sniegt privātpersonām un uzņēmējiem visā Baltijā vairāk iespēju. Citadelei Baltijā 2022. gadā bija 374 000 aktīvo klientu, jaunos aizdevumos izsniegti 1,2 miljardi eiro, kopējam kredītportfelim sasniedzot 2.9 miljardus, un depozītu apjoms veidoja 3.9 miljardus eiro.

Līdztekus klasiskajiem bankas pakalpojumiem banka Citadele saviem klientiem piedāvā virkni jaunākās paaudzes finanšu tehnoloģijās bāzētu pakalpojumu, piemēram, mūsdienīgu lietotni, bezkontakta norēķinus un zibmaksājumus. Citadele pirmā Baltijā privātpersonām sāka piedāvāt iespēju atvērt kontu ar selfiju, maksāt ar gredzenu un veikt pārskaitījumus uz mobilā tālruņa numuriem. Savukārt uzņēmumi aktīvi izmanto iespēju ne vien atvērt kontu attālināti un pieteikties finansējumam sava biznesa attīstībai, bet arī pieņemt maksājumus ar Citadele Phone POS lietotni un universālo e-komercijas risinājumu Klix.

Banka Citadele ir Grupas mātes uzņēmums Latvijā, un tās meitas uzņēmumi un filiāles darbojas Latvijā, Lietuvā un Igaunijā.

Papildu informācija:
Līga Ratniece
Korporatīvās komunikācijas vadītāja
AS “Citadele banka”
Tālr. 28378366
E-pasts: Liga.Ratniece@citadele.lv 
www.citadele.lv

Saistītās ziņas

Par mums

Kļūt par biedru

Nesen meklētais

Dokumenti

Dokumenti - 0
Lapas - 0

Skatīt vairāk