Image

Par Latvijas Finanšu nozares asociācijas asociēto biedru kļuvusi finanšu tehnoloģiju kompānija SIA Inbank Latvia.

“Jaunu asociēto biedru, kas savā ikdienas darbā plaši izmanto jaunās tehnoloģijas piesaiste asociācijai stiprina asociācijas kapacitāti darbā, ko tā veic pie ilgtspējīgu darbības modeļu ieviešanas. Tādējādi varam vēl vairāk realizēt iniciatīvas, kas saistītas ar tehnoloģiju sniegtajām iespējām – ātrums, mobilitāte, drošība, piedāvājot inovatīvus pakalpojumus finanšu nozares klientiem. Priecājamies, ka mums pievienojies jauns asociētais biedrs – InBank. Ceram uz produktīvu sadarbību nākotnē, kopā strādājot pie finanšu sektora un valsts tautsaimniecības attīstības, it īpaši moderno tehnoloģiju attīstības un ieviešanas ikdienas darbā jautājumos,”

– norāda Latvijas Finanšu nozares asociācijas vadītāja Sanita Bajāre.

“Šobrīd finanšu sektora starptautiskās reputācijas stiprināšana ir viens no svarīgākajiem nozares un valsts izaicinājumiem. Esam pagodināti būt par vienu no finanšu tehnoloģiju uzņēmumiem, kas pievienojies asociācijai, un gatavi iesaistīties asociācijas darbā ar savu pieredzi un zināšanām. Igaunijā Inbank ir ātrāk augošā un viena no tehnoloģiski attīstītākajām bankām, un arī Latvijā mūsu mērķis ir panākt, ka Inbank pēc pieciem gadiem būs tehnoloģiskais paraugs uz ko varēs atsaukties kolēģi finanšu sektorā”

– norāda Inbank Latvia valdes priekšsēdētājs Ģirts Lediņš.

Latvijas Finanšu nozares asociācija ir sabiedriskā organizācija, kas pārstāv Latvijas finanšu nozari nacionālajā un starptautiskajā līmenī. Tās biedru un asociēto biedru vidū ir gan Latvijā reģistrētās bankas un ārzemju banku filiāles, gan arī, piemēram, finanšu tehnoloģiju uzņēmumi.

Finanšu nozares asociācijas mērķis ir veicināt turpmāku Latvijas finanšu sektora attīstību, fokusējoties uz plaša klāsta inovatīvu pakalpojumu ar augstu pievienoto vērtību pieejamību, un konkurētspēju vienotajā̄ Eiropas Savienības tirgū.

Katram asociētajam biedram ir jāapliecina gatavība ievērot Asociācijas Banku sociālo hartu un Noziedzīgi iegūtu līdzekļu legalizācijas, terorisma finansēšanas un proliferācijas novēršanas (AML/CFT) iniciatīvas.

SIA Inbank Latvia ir Igaunijas kredītiestādes Inbank grupas uzņēmums. AS Inbank Igaunijā ir dibināta 2011. gadā kā finanšu tehnoloģiju kompānija Cofi. Līdz 2015. gadam Cofi kļuva par vadošo uzņēmumu Igaunijas Nomaksas pakalpojumu tirgū. Turpinot izaugsmi, Cofi ieguva bankas licenci, mainot nosaukumu uz AS Inbank, un sāka piedāvāt plašu bankas pakalpojumu klāstu. Dažu gadu laikā Inbank Igaunijā ir kļuvis par nozīmīgu spēlētāju banku sektorā ar vairāk nekā 150 000 aktīvu klientu un plašu pakalpojumu klāstu. Inbank Latvia dibināta 2014. gadā kā SIA Cofi līzings un ietilpst Inbank grupā.

Saistītās ziņas

Par mums

Kļūt par biedru

Nesen meklētais

Dokumenti

Dokumenti - 0
Lapas - 0

Skatīt vairāk