Image

Ieviešot mobilo banku, Industra Bank izveidojusi pilnvērtīgu un tehnoloģiski jaudīgu digitālo pakalpojumu kopumu, kas ļauj tās klientiem ērti pārvaldīt savas vai uzņēmuma ikdienas finanses, lai kur tobrīd atrastos. 

Tagad Industra Bank mobilā lietotne ietver divas funkcionalitātes – tā ir intuitīva mobilā banka ērtai darījumu veikšanai straujajā ikdienas ritējumā, kā arī autorizācijas rīks Industra Code, kas ļauj pieslēgties internetbankai un apstiprināt darījumus. Izstrādājot savu mobilo lietotni, pētījām nozares labāko praksi un mūsu klientu paradumus.  

Industra Bank valdes loceklis Jānis Diedišķis, atbildīgs par biznesa attīstības un klientu apkalpošanas jomu norāda:

“Ieviešot mobilo banku, esam vēl vairāk pietuvojušies vispusīga, tehnoloģiski attīstīta bankas pakalpojumu piedāvājuma nodrošināšanai. Šodienas ātrajā ritmā klientiem ir svarīga ērtu, intuitīvi lietojamu finanšu pakalpojumu pieejamība neatkarīgi no viņu fiziskās atrašanās vietas. Pavisam drīz pievienosim iespēju kļūt par mūsu klientiem attālināti, kas iezīmēs principiāli jaunu ēru mūsu bankas pakalpojumu pieejamībai Latvijas uzņēmējiem. Arī pašnodarbināto personu ērtībai izstrādātais SDI konts tad būs pieejams neatkarīgi no mazā uzņēmēja atrašanās vietas. Esmu gandarīts par komandas paveikto ceļā uz mūsu ambīciju augt un sniegt saviem klientiem labāko pieredzi savu privāto vai uzņēmuma ikdienas finanšu kārtošanā.” 

Vairāk informācijas par mobilās lietotnes funkcionalitāti atradīsiet mūsu mājas lapā sadaļā par mobilo lietotni, Mobilās lietotnes rokasgrāmatā un Biežāk uzdoto jautājumu sadaļā. 

Drošības nolūkos atgādinām, ka lietotni vienmēr jāatjaunina, izmantojot Google Play vai App Store! Banka nekad nesūtīs pa e-pastu vai citos saziņas kanālos jebkādus failus lietotnes atjaunināšanai, kā arī nevāks lietotnes piekļuves datus!  

E-pasts ierosinājumiem un komentāriem 

Mēs ticam, ka jebko iespējams uzlabot vēl vairāk. Gadījumā, ja kāda no funkcionalitātēm nestrādā kā gaidāt vai jums ir ierosinājumi turpmākai mūsu mobilās bankas vai internetbankas attīstīšanai, lūdzu, rakstiet uz newib@industra.finance. Ļoti novērtēsim! 

Par Industra Bank:  

Industra Bank ir izveidojuši vietējie uzņēmēji, tās darbību fokusējot uz Latvijas mazo un vidējo uzņēmumu apkalpošanu. Bankai ir 20.5 tūkstoši klientu – tūkstotis pieci simti juridisku personu un deviņpadsmit tūkstoši privātpersonu, klientu ērtībai piedāvājam apkalpošanas centrus Rīgā, Daugavpilī, Liepājā, Ventspilī un Jelgavā.   

2022. gadā banka strādāja ar konsolidēto peļņu 4.3 miljonu eiro apmērā. Prasmīga kapitāla izmantošana un straujā izaugsme pērn tai ļāva nodrošināt labāko kapitāla atdevi Latvijas banku sektorā. Industra Bank aktīvi pieauga par 57%, 2022. gada 31. decembrī sasniedzot 270 miljonu eiro atzīmi, savukārt klientu noguldījumu apmērs bija 244 miljoni eiro, pieaugot par 61% gada laikā. Vairāk informācijas: https://industra.finance/

Papildu informācijai:
Ieva Zauere
Industra Bank AS
Mārketinga un komunikācijas vadītāja
+371 29485726
ieva.zauere@industra.finance

Saistītās ziņas

Par mums

Kļūt par biedru

Nesen meklētais

Dokumenti

Dokumenti - 0
Lapas - 0

Skatīt vairāk