Image
Canva

Sākot no 11. jūlija Industra Bank biznesa centrā būs pieejams pilns bankas pakalpojumu klāsts, klientu apkalpošanas centram Elizabete pārceļoties uz izremontētajām telpām Muitas ielā 1 (ieeja apkalpošanas centrā no Citadeles ielas puses). Bankas galvenais birojs un biznesa klientu apkalpošana Muitas ielā atrodas jau no šī gada 1. februāra.

Līdz ar klientu apkalpošanas centra pārcelšanos uz izremontētajām, krietni plašākajām telpām Industra Bank biznesa centrā Muitas ielā 1, visi mūsu klienti – gan uzņēmumi, gan fiziskas personas – varēs saņemt pilnu spektru bankas sniegto pakalpojumu vienuviet.

Lai nodrošinātu pārcelšanos, klientu apkalpošanas centrs Elizabete piektdien, 7. jūlijā būs atvērts klientiem  līdz pl. 14.00. Savukārt no 11. jūlija pl. 9.00 tas gaidīs klientus jau jaunajās telpās.

Industra Bank valdes priekšsēdētājs Raivis Kakānis:

“Iegūstot īpašumā biroju ēku Muitas ielā 1, kļuva skaidrs, ka visefektīvākais tās izmantošanas veids būs pilnvērtīga biznesa centra izveide, kur vienuviet atradīsies bankas birojs, kā arī biznesa klientu un privātpersonu apkalpošana. Līdz ar izaugsmi esošajās telpās Elizabetes ielā mums bija kļuvis par šauru, tāpēc pārcelšanās uz savu ēku ir loģisks un no izmaksu viedokļa racionāls solis.”

Ēku Rīgā, Muitas ielā 1 banka ieguva īpašumā, iegādājoties PrivatBank aktīvus un saistības pērnā gada vidū.  Kopumā biroju ēka Muitas ielā 1 aptver 7300 m2, no tām Industra Bank birojs un klientu apkalpošanas telpas aizņems 1800 m2, savukārt pārējās telpas mēs iznomājam. Šobrīd brīvas un nomai pieejamas ir vairākas biroja telpas, platībā no 275 m2. Par biroja telpu nomu aicinām interesēties, zvanot +371 2949 9957.

Par Industra Bank:

Industra Bank ir 1994. gadā dibināta Latvijas kredītiestāde ar 20.5 tūkstošiem klientu – tūkstotis pieci simti juridisku personu un deviņpadsmit tūkstoši privātpersonu. Banku ir izveidojuši vietējie uzņēmēji, tās darbību fokusējot uz Latvijas mazo un vidējo uzņēmumu apkalpošanu. Klientu ērtībai banka piedāvā apkalpošanas centrus Rīgā, Daugavpilī, Liepājā, Ventspilī un Jelgavā.

2022. gadā banka strādāja ar konsolidēto peļņu 4.3 miljonu apmērā. Prasmīga kapitāla izmantošana un straujā izaugsme pērn tai ļāva nodrošināt labāko kapitāla atdevi Latvijas banku sektorā. Industra Bank aktīvi pieauga par 57%, 2022. gada 31. decembrī sasniedzot 270 miljonu eiro atzīmi, savukārt klientu noguldījumu apmērs bija 244 miljoni eiro, pieaugot par 61% gada laikā. Vairāk informācijas: https://industra.finance/

Papildu informācijai:
Ieva Zauere
Industra Bank AS
Mārketinga un komunikācijas vadītāja
+371 29485726
ieva.zauere@industra.finance

Saistītās ziņas

Par mums

Kļūt par biedru

Nesen meklētais

Dokumenti

Dokumenti - 0
Lapas - 0

Skatīt vairāk