Image

Industra Bank un SIA “PTP Store” (interneta veikals 9A.lv) noslēgušas līgumu par kredītlīniju 300 tūkstošu eiro apmērā uzņēmuma apgrozāmo līdzekļu finansēšanai un saistību refinansēšanai.

SIA “PTP Store” ir dibināta 2004. gadā un tās galvenie darbības virzieni ir industriālo un lauksaimniecības produktu, kā arī pakalpojumu tirdzniecība. Uzņēmumam ir vairāk nekā 40 aktīvi sadarbības partneri, pie kuriem izvietoti specializēti produktu stendi ar gultņiem, eļļām, blīvējumiem un pneimatikas produktiem. Savukārt 9A.lv ir uzņēmuma interneta veikals, kurā lielākoties tiek pārdoti produkti, kas saistīti ar industriālo profesionālo segmentu, taču uzņēmums vēlas nodrošināt visiem klientiem preču iegādi ar vienādiem nosacījumiem, kas sevī ietver cenu, piegādes laikus un norēķinu kārtību.

SIA “PTP Store” valdes loceklis Sandris Šveisbergs akcentē:

“Pēc pandēmijas pērnais gads nesis ievērojamu aktivitātes pieaugumu nozarē, tāpēc, neskatoties uz dažādiem tirgus satricinājumiem, 2022. gadā kopumā SIA “PTP Store” apgrozījums pieauga par 28%. Būtisku pienesumu uzņēmuma apgrozījumā sniedz lielie korporatīvie klienti (mežistrādes, lauksaimniecības un kokapstrādes uzņēmumi) – juridisko personu uzticēšanās uzņēmumam apliecina tā spēju nodrošināt augstas kvalitātes preces par konkurētspējīgu cenu.

Industra Bank valdes loceklis Jānis Diedišķis norāda:

“Industra Bank aktīvi palielina uzņēmumu kreditēšanas apjomus, piešķirot finansējumu dažādu nozaru uzņēmumiem un projektiem, kurus vieno prasmīga saimniekošana, pārdomāts un aprēķinos balstīts nākotnes redzējums, kā arī vēlme sadarboties ar banku, kura iedziļinās to biznesa idejās un piedāvā atbilstošus risinājumus. SIA “PTP Store” gandrīz divdesmit darbības gados ir uzkrājusi pārliecinošu pieredzi par industriālo nozari un ir nemitīgi attīstījusies, piedāvājot saviem klientiem kvalitatīvas preces tieši no ražotāja. Esam gandarīti par SIA “PTP Store” uzticēšanos, izvēloties Industra Bank par savu finanšu partneri nākotnes ieceru īstenošanā.”

Industra Bank ir izveidojuši vietējie uzņēmēji, tās darbību fokusējot uz Latvijas mazo un vidējo uzņēmumu apkalpošanu. Bankai ir 19.5 tūkstoši klientu – tūkstotis pieci simti juridisku personu un astoņpadsmit tūkstoši privātpersonu, klientu ērtībai piedāvājam apkalpošanas centrus Rīgā, Daugavpilī, Liepājā, Ventspilī un Jelgavā.

2023. gada deviņos mēnešos Industra Bank strādājusi ar konsolidēto peļņu 4.4 miljonu eiro apmērā, savukārt konsolidētie pamatdarbības ienākumi šī gada trīs ceturkšņos sastādīja 11.4 miljonus eiro, pieaugot par 53% salīdzinājumā ar deviņiem mēnešiem pērn. Klientiem izsniegto kredītu portfelis gada laikā pieauga par 11% un 3. ceturkšņa beigās sastādīja 78 miljonus eiro. Vairāk informācijas: https://industra.finance/

Saistītās ziņas

Par mums

Kļūt par biedru

Nesen meklētais

Dokumenti

Dokumenti - 0
Lapas - 0

Skatīt vairāk