Image

Industra Bank padomei 2024. gada februārī pievienojas Aleksejs Prokofjevs, nomainot amatā līdzšinējo padomes locekli Guntaru Reidzānu, kurš izlēmis turpināt karjeru ārpus Industra Bank.

Industra Bank padomes priekšsēdētājs Jurijs Adamovičs norāda: “Vispirms vēlos izteikt atzinību Guntaram Reidzānam par vērtīgo ieguldījumu bankas attīstībā – viņa pieredze un zināšanas korporatīvo klientu apkalpošanā un biznesa vadīšanā deva nozīmīgu pienesumu Industra Bank tās transformācijas procesā – ceļā uz banku, kas vērsta uz biznesa klientu vajadzībām, ceļā uz banku, ar kuru konkurenti šobrīd jau rēķinās un kuru kā finanšu partneri izvēlas arvien lielāks skaits Latvijas uzņēmēju. Paldies Guntaram par kopīgi paveikto un vēlu veiksmi turpmākajā profesionālajā ceļā.”

“Vienlaikus esmu gandarīts par Alekseja Prokofjeva pievienošanos bankas vadības komandai. Aleksejs ir Latvijas izcelsmes starptautiska mēroga investīciju baņķieris, kas pieredzi guvis vadošos amatos Lielbritānijā un Šveicē tādās starptautiskās finanšu institūcijās kā UBS, Barclays un citās. Alekseja enerģija un plašās zināšanas būs ļoti nozīmīgas Industra Bank tās mērķu sasniegšanā un gatavojoties pārejai kvalitatīvi jaunā līmenī,” viņš turpina, informējot par izmaiņām Industra Bank padomes sastāvā.

Industra Bank padomes loceklis Aleksejs Prokofjevs akcentē: “Industra Bank straujā attīstība ir apliecinājums uz Latvijas uzņēmumiem fokusētajai stratēģijai. Taču šis ir tikai sākums. Priecājos par iespēju izmantot zināšanas un attiecības, kas gūtas pasaules vadošajos finanšu un tehnoloģiju uzņēmumos, lai palīdzētu Industra Bank īstenot tās milzīgo potenciālu.”

Līdz ar to arī turpmāk Industra Bank padome darbosies četru cilvēku sastāvā – bez Jurija Adamoviča un Alekseja Prokofjeva padomē darbu turpina padomes priekšsēdētāja vietnieks Andis Kļaviņš un padomes loceklis Ivars Grunte.

Par Industra Bank:

Industra Bank ir izveidojuši vietējie uzņēmēji, tās darbību fokusējot uz Latvijas mazo un vidējo uzņēmumu apkalpošanu. Bankai ir 18 tūkstoši klientu – tūkstotis pieci simti juridisku personu un sešpadsmit ar pusi tūkstoši privātpersonu, klientu ērtībai piedāvājam apkalpošanas centrus Rīgā, Daugavpilī, Liepājā, Ventspilī un Jelgavā.

2023. gada deviņos mēnešos Industra Bank strādājusi ar konsolidēto peļņu 4.4 miljonu eiro apmērā, savukārt konsolidētie pamatdarbības ienākumi pērnā gada trīs ceturkšņos sastādīja 11.4 miljonus eiro, pieaugot par 53% salīdzinājumā ar deviņiem mēnešiem vēl gadu iepriekš. Klientiem izsniegto kredītu portfelis gada laikā pieauga par 11% un 3. ceturkšņa beigās sastādīja 78 miljonus eiro. Vairāk informācijas: https://industra.finance/

Saistītās ziņas

Par mums

Kļūt par biedru

Nesen meklētais

Dokumenti

Dokumenti - 0
Lapas - 0

Skatīt vairāk