Image

Beidzoties piecu gadu pilnvaru termiņam, Industra Bank valdes locekle Ruta Amtmane izlēmusi darbu bankā neturpināt. Ruta bija atbildīga par juridisko, atbilstības un AML jomu, un šobrīd ar Latvijas Banku tiek saskaņots viņas iesāktā darba turpinātājs.

Šo piecu gadu laikā Ruta Amtmane bijusi viens no atslēgas cilvēkiem transformācijas procesos, pateicoties kuriem Industra Bank ir pārtapusi nopietnā Latvijas banku tirgus spēlētājā, kas vērsts uz attīstību un kuru banku uzraugs uzslavē par panākto progresu un veiktajiem uzlabojumiem.

“Ruta ar savām plašajām zināšanām un ilgo pieredzi par juridisko, atbilstības un AML jomu, ko papildina viņas lieliskās personiskās īpašības – empātija un pozitīvā attieksme, devusi milzīgu pienesumu mūsu bankas attīstībā. Taču es cienu viņas lēmumu un no sirds novēlu veiksmes un izdošanos tālākajā karjerā,” paldies Rutai par kopīgi paveikto saka bankas valdes priekšsēdētājs Raivis Kakānis.

Ruta atzīst, ka šis lēmums nav nācis viegli un ir ilgi pārdomāts: “Industra Bank pavadītais laiks ir bijis dažādu izaicinājumu un arī panākumu piepildīts, kopā esam paveikuši ļoti daudz. Saku vislielāko paldies kolēģiem, kas bijuši blakus, atbalstījuši un ar kuriem kopā mums ir izdevies panākt acīmredzamas pārmaiņas Industra attīstības ceļā. Jūs tiešām esat lieliski! Vēlu Industra Bank turpināt iekarot finanšu tirgus un neapstāties pie sasniegtā!”

Līdz jauna par darbības atbilstību un AML jomu atbildīgā valdes locekļa apstiprināšanai Industra Bank valde turpina darbu trīs cilvēku sastāvā: valdes priekšsēdētājs Raivis Kakānis, par finanšu jomu atbild valdes loceklis Artūrs Veics, savukārt Jānis Diedišķis ir atbildīgs par bankas biznesa attīstības, klientu piesaistes un apkalpošanas jomu.

Par Industra Bank:

Industra Bank ir izveidojuši vietējie uzņēmēji, tās darbību fokusējot uz Latvijas mazo un vidējo uzņēmumu apkalpošanu. Bankai ir 18 tūkstoši klientu – tūkstotis pieci simti juridisku personu un sešpadsmit ar pusi tūkstoši privātpersonu, klientu ērtībai piedāvājam apkalpošanas centrus Rīgā, Daugavpilī, Liepājā, Ventspilī un Jelgavā.

2023. gada deviņos mēnešos Industra Bank strādājusi ar konsolidēto peļņu 4.4 miljonu eiro apmērā, savukārt konsolidētie pamatdarbības ienākumi pērnā gada trīs ceturkšņos sastādīja 11.4 miljonus eiro, pieaugot par 53% salīdzinājumā ar deviņiem mēnešiem vēl gadu iepriekš. Klientiem izsniegto kredītu portfelis gada laikā pieauga par 11% un 3. ceturkšņa beigās sastādīja 78 miljonus eiro. Vairāk informācijas: https://industra.finance/

Saistītās ziņas

Par mums

Kļūt par biedru

Nesen meklētais

Dokumenti

Dokumenti - 0
Lapas - 0

Skatīt vairāk