Image

2023. gada 2. ceturksnī LPB Bank uzrādīja pozitīvus rezultātus visos svarīgākajos finanšu rādītājos. Bankas panākumi ir saistīti ar pieredzējušas un kompetentas komandas darbību, mērķtiecīgi virzoties uz stratēģisko mērķu īstenošanu.

LPB Bank 2023. gada 2. ceturkšņa svarīgākie finanšu rādītāji (neauditēti):

  • aktīvi – 152,4 miljoni eiro;
  • pamatdarbības ieņēmumi – 6,63 miljoni eiro;
  • kapitāls un rezerves – 32,5 miljoni eiro;
  • peļņa – 0,97 miljoni eiro;
  • likviditātes seguma rādītājs – 127%;
  • kapitāla pietiekamības rādītājs – 22,79%;
  • kapitāla atdeve (ROE) – 5,98%;
  • aktīvu atdeve (ROA) – 1,21%.

Komentē Roberts Šepfs, LPB Bank Valdes priekšsēdētājs:

“Turpinot pievērst īpašu uzmanību ilgtermiņa izaugsmei, LPB Bank aktīvi strādā FinTech un E-komercijas sektorā, kas ir mūsu iniciatīvas uzņēmuma peļņas un inovāciju veicināšanā.

2023. g. pirmajā pusgadā mēs esam ieguldījuši ievērojamus resursus tehnoloģiju izstrādē un klientu servisa uzlabošanā, nodrošinot drošas un ērtas finanšu operācijas mūsu klientiem. Arī klasiskais banku serviss mūsu portfelī ir pietiekami attīstīts un veiksmīgi darbojas, nodrošinot stabilu pamatu mūsu darbībai. Šī kombinācija starp jaunajām tehnoloģijām un tradicionālajiem banku pakalpojumiem ļauj mums būt elastīgiem un stabiliem dažādos ekonomiskos apstākļos.

Tas ir īpaši nozīmīgi šajā dinamiskajā laikā, kad ekonomikas svārstības un finanšu tirgu nestabilitāte ir kļuvušas par ikdienišķu parādību. Es esmu ļoti lepns par to, kā mūsu komanda ir spējusi īstenot šo integrēto pieeju. Es ar nepacietību gaidu, ko nākotne mums atnesīs.”

Pārskata periodā Banka atbalstīja Eiropas Eksperimentālo zinātņu olimpiādi, īpaši novērtējot pasākumus izglītības un skolēnu izcilības veicināšanā. Tāpat atbalsts tika sniegts deju kolektīvam “Lāčplēsis”, kas ir aktīvs Dziesmu un Deju svētku dalībnieks un cienījams mūsu kultūras mantojuma pārstāvis. Banka ir saņēmusi īpašo pateicību no Valsts policijas Galvenās kārtības pārvaldes par veiksmīgo sadarbību svētku laikā.

2023. gada 2. ceturksnī LPB Bank pārstāvji aktīvi piedalījās prestižās Eiropas konferencēs un izstādēs: AW Summit Bucharest, Money2020 Europe, Affiliate World Conferences Barcelona. Bankas e-komercijas profesionāļu komanda 8 nedēļu garumā piedalījās izaicinājumā “Payments Management Challenge by Visa”.

Aicinām skatīties LPB Bank finanšu pārskatu šeit.

Saistītās ziņas

Par mums

Kļūt par biedru

Nesen meklētais

Dokumenti

Dokumenti - 0
Lapas - 0

Skatīt vairāk