Image
Osi Leikola

Luminor bankas valdes priekšsēdētāja vietnieka un valdes locekļa amatā šodien ir pievienojies Osi Leikola. Ar savu ievērojamo pieredzi operacionālajā darbībā un vadībā viņš vēl vairāk stiprinās bankas vadības komandu.

Valdes priekšsēdētāja vietnieka amatā Osi kopā ar valdes priekšsēdētāju Peteru Boseku un valdi strādās pie dažādām stratēģiskajām iniciatīvām. Viņš vadīs struktūrvienību transformāciju procesus, ārējo trešo pušu attiecību pārvaldību un nodrošinās darbības izcilību bankā, turpinot veidot Luminor unikālo kultūru.

Osi Leikola uz Luminor pārnāk no Nordea bankas, kur viņš ieņēma Operacionālās darbības vadītāja amatu. Viņš labi pārzina Baltijas reģionu, jo iepriekš bija arī Nordea vadītājs Polijā un Baltijas valstīs.

“Raugoties uz nākamo gadu, mēs turpināsim neatlaidīgi strādāt, lai veidotu labāku banku mūsu klientiem un veicinātu Baltijas reģiona finanšu veselību. Es priecājos, ka Osi ir pievienojies mūsu vadības komandai, un esmu pārliecināts, ka Luminor gūs daudz no viņa padziļinātajām operacionālajām zināšanām un pieredzes starptautiskajā banku sektorā, ļaujot mums turpināt īstenot savu stratēģiju,” saka Luminor bankas valdes priekšsēdētājs Peters Boseks.

Osi Leikolas pamata darba vieta būs Tallina, Igaunija, taču savus pienākumus viņš veiks no Tallinas, Viļņas un Rīgas.

Saistītās ziņas

Par mums

Kļūt par biedru

Nesen meklētais

Dokumenti

Dokumenti - 0
Lapas - 0

Skatīt vairāk