Image

Līdz augusta beigām tas būs pieejams bez komisijas darījumiem līdz 100 000 eiro mēnesī

Luminor ievieš jaunu tiešsaistes risinājumu – e-komercijas savienojumu, kas ļaus tirgotājiem ērtā veidā saņemt maksājumus no pircējiem interneta vidē. Vienlaikus klientiem tas atvieglos pirkumu apmaksu, jo būs viegli izvēlēties sev piemērotāko maksājumu veikšanas veidu. Luminor ir pirmā banka Baltijā, kas piedāvā šādu ērti izmantojamu maksājumu pakalpojumu pēc “vienas pieturas” principa. Tas uzņēmējiem dos arī iespēju turpināt savu biznesu attālināti Covid-19 izplatību ierobežojošu noteikumu dēļ.

“Tieši šobrīd šāds risinājums var ļoti noderēt tirgotājiem, pārorientējoties uz tiešsaistes pārdošanu, lai varētu turpināt savu biznesu. Esam gandarīti, ka varam piedāvāt savu jauno risinājumu gan lielajiem komersantiem, gan jaunuzņēmumiem, turklāt ņemot vērā ārkārtas stāvokli, nodrošināsim to līdz augusta beigām bez komisijas maksas. Lielākā daļa tiešsaistes veikalu šobrīd slēdz līgumus ar katru banku atsevišķi, kas nav īpaši ērti. Tāpat arī tehniskā integrācija jāveic ar katru banku atsevišķi. Esam pārliecināti, ka šis risinājums ietaupīs uzņēmējiem tik dārgo laiku un finanses,”

 – uzsver Kerli Gabrilovica, Luminor vadītāja Latvijā.

Ja līdz šim uzņēmējiem bija jāslēdz līgumi ar vairākām bankām, lai to klienti varētu ērti norēķināties dažādos veidos, tad Luminor jaunais risinājums procesu nozīmīgi atvieglos. Pēc “vienas pieturas” principa šis risinājums tirgotājam palīdzēs nodrošināt nemainīgu klientu pieredzi – maksājums tiks izveidots automātiski, un pircējam tas būs jāapstiprina tāpat kā līdz šim. Savukārt tirgotājs nekavējoties saņems informāciju par veiksmīgu apmaksu un uzreiz varēs sniegt savu pakalpojumu.

Luminor risinājums ļauj tirgotājam saņemt maksājumus no Luminor, Swedbank un SEB banku kontu īpašniekiem, kā arī no Visa un Mastercard kartēm. Tuvākajā laikā tiks pievienoti un pieņemti maksājumi arī no bankas Citadele, bet nākotnē plānots apsvērt arī citu banku pievienošanu. Luminor bankas piedāvātais risinājums ir piemērots kā maziem, tā lieliem tiešsaistes tirgotājiem, vienlaikus nodrošinot spraudņus populārākajām tiešsaistes tirdzniecības platformām, piemēram, WooCommerce, Opencart, Shopify, Magento, ko biežāk izmanto mazāki mazumtirgotāji. Tas nozīmē, ka nelielu e-veikalu īpašnieki paši bez papildu IT atbalsta varēs uzsākt lietot maksājumu veikšanas pakalpojumu.

Luminor pakalpojums jau kādu laiku ir pieejams Lietuvas un Igaunijas uzņēmumiem un šobrīd ieviests arī Latvijā. Pakalpojums izstrādāts Atvērtās sadarbības platformas (Open Banking) ietvaros un piemērots ne tikai mazumtirgotājiem, bet jebkuram uzņēmumam, kurš veic pārdošanu tiešsaistē. Tam pieteikties iespējams Luminor bankas mājaslapā.

Papildu informācija:

Inese Kronberga

Luminor sabiedrisko attiecību vadītāja

Tālr.: 29215409

E-pasts: Inese.Kronberga@luminorgroup.com

Saistītās ziņas

Par mums

Kļūt par biedru

Nesen meklētais

Dokumenti

Dokumenti - 0
Lapas - 0

Skatīt vairāk