Image

Luminor banka piešķīrusi finansējumu 1,35 miljonu eiro apmērā celtniecības materiālu tirgotājam SIA Vides Tehnika. Izsniegtais aizdevums paredzēts uzņēmuma apgrozāmo līdzekļu palielināšanai, faktoringam, transportlīdzekļu līzingam un aizdevuma segšanai par nekustamo īpašumu.

Uzņēmums ir viens no atpazīstamākajiem siltumizolācijas materiālu vairumtirgotājiem Latvijā. SIA Vides tehnika nodarbojas ar siltumizolācijas un ar ēku siltināšanu saistīto būvmateriālu un iekārtu tirdzniecību.

“Pēdējie gadi būvniecības nozarei un ar to saistītajiem uzņēmumiem nesa daudz izaicinājumus – piegādes ķēžu traucējumi un inflācijas kāpums radījis papildu slogu. Pateicoties profesionālai uzņēmuma pārvaldībai, Vides Tehnika SIA ir spējusi dažādot savus ienākumus un saglabāt labus finanšu rādītājus. Uzņēmums galvenokārt piedāvā ekoloģiskus, dabai draudzīgus materiālus un izmanto ilgtspējīgus risinājumus, kas tiek novērtēts ilgtermiņā,” saka Ilze Zoltnere, Luminor Korporatīvā departamenta vadītāja.

SIA Vides tehnika lielāko daļu preču sortimenta piegādā no ārvalstīm. Būvniecības sezonas laikā uzņēmums palielina krājumu apjomus, lai klientiem nodrošinātu būvmateriālu nepārtrauktu pieejamību – galvenokārt kokšķiedras izolācijas plātņu plašu sortimentu. Tāpat uzņēmums piedāvā celtniecības plēves, būvmateriālus, līmes un līmlentas, apkures sistēmas, santehniku un citas preces.

“Neskatoties uz ekonomiski izaicinošo laiku, esam saskatījuši uzņēmuma attīstības iespējas, kam nepieciešams bankas līdzfinansējums. Plānojam atjaunot savu tehnikas un auto parku, palielināt preču apjomu, lai spētu nodrošināt pieprasījumu, kā arī piedāvāt saviem sadarbības partneriem izdevīgākus norēķinu nosacījumus, lai kāpinātu noieta apjomus. Papildu apgrozāmie līdzekļi noderēs, lai nodrošinātu nepārtrauktu norēķinu plūsmu ar piegādātājiem, un bankas atbalsts to ļaus īstenot,” skaidro SIA Vides tehnika īpašnieks un vadītājs Didzis Eglītis.

Uzņēmuma preču klāstā ir tādu uzņēmumu kā Knauf, Knauf Insulation, Steico, Rockwool, Paroc, Isover, FinnFoam, Bauroc, Siemens, Grundfos, Reflex, Buderus, Flamco Meibes, Tecofi, Daikin, Hitachi un daudzu citu pasaulē atpazīstamu ražotāju produkcija.

Par SIA Vides tehnika
Uzņēmums ir dibināts 2008. gadā, un ir viens no vadošajiem nozares uzņēmumiem Latvijā. SIA Vides tehnika piedāvāt ilgtspējīgus un profesionālus tehniskos risinājumus, iekārtas ēku siltināšanai, kā arī augstākās kvalitātes materiālus no pasaulē vadošajiem siltumizolācijas materiālu ražotājiem. Uzņēmums preču klāstā ir daudz videi draudzīgu un ekoloģisku siltināšanas materiālu. SIA Vides tehnika veic arī augstas kvalitātes ēku siltināšanas darbus visā Latvijā.

Par Luminor
Luminor ir vadošā neatkarīgā banka Baltijas valstīs un trešais lielākais finanšu pakalpojumu sniedzējs reģionā. Mēs nodrošinām finanšu pakalpojumus privātpersonām, ģimenēm un uzņēmumiem. Tāpat kā Igaunijas, Latvijas un Lietuvas tirgi, mēs esam jauni, dinamiski un vērsti uz nākotni.

Papildu informācija:
Zelma Strupka
Luminor sabiedrisko attiecību projektu vadītāja
Tālr.: 29950107
E-pasts: Zelma.Strupka@luminorgroup.com

Saistītās ziņas

Par mums

Kļūt par biedru

Nesen meklētais

Dokumenti

Dokumenti - 0
Lapas - 0

Skatīt vairāk