Image
Vojcehs Sass

Luminor paziņo, ka par jauno valdes priekšsēdētāju un izpilddirektoru ar 2024. gada 18. martu iecelts Vojcehs Sass (Wojciech Sass). Līdzšinējais Luminor vadītājs Peters Boseks atstās amatu dienu iepriekš.

Vojcehs Sass ir atzīts starptautiskā biznesa līderis ar plašu pieredzi finanšu pakalpojumu nozarē un padziļinātām operacionālām zināšanām par privātpersonu un korporatīvo klientu apkalpošanu, kā arī IT sistēmām un procesiem. Vojcehs Sass pievienojas Luminor no Aion Bank, kas ir digitālā banka ar galveno mītni Beļģijā, kurai viņš bija līdzdibinātājs un izpilddirektors. Viņa līdzšinējā pieredze ietver arī darbu Nationale Nederlanden Poland valdes priekšsēdētāja, BNP Paribas Bank Polska valdes priekšsēdētāja vietnieka un BCG Poland vadītāja amatos.

“Ar prieku sveicu Vojcehu kā mūsu nākamo valdes priekšsēdētāju. Viņa iecelšana amatā ir rezultāts plašam globāla mēroga atlases procesam, ko vadīja uzraudzības padome. Vojcehs pievienojas Luminor ar iespaidīgu pieredzi transformācijas procesos un inovācijās, kā arī pierādītu spēju strādāt pasaules tirgos, sasniedzot rezultātus. Neskatoties uz to, ka Luminor joprojām ir salīdzinoši jauna banka, tā ir guvusi lielus panākumus, īstenojot misiju uzlabot savu klientu un Baltijas reģiona finansiālo labklājību, un esmu pārliecināts, ka Vojcehs ir īstais līderis, lai Luminor pārietu nākamajā līmenī,” norāda Nils Melngailis, Luminor Padomes priekšsēdētājs.

“Esmu gandarīts, ka esmu iecelts par Luminor vadītāju laikā, kad mēs veidojam banku ap mūsu klientiem – Baltijas iedzīvotājiem un uzņēmumiem. Luminor aizraujošais stāsts, spēcīgie pamati un mērķtiecīgie darbinieki demonstrē, ka bankas tālākais ceļš būs aizraujošs,” dalās Vojcehs Sass.

Vojcehs Sass ir Polijas pilsonis. Viņam ir Krakovas Tehniskajā universitātē iegūts maģistra grāds operāciju vadībā un maģistra grāds uzņēmējdarbības vadībā (MBA), kas iegūts Londonas Biznesa skolā.

Vojceha Sasa iecelšana amatā ir jāapstiprina regulatoram.

Par Luminor
Luminor ir vadošā neatkarīgā banka Baltijā un trešais lielākais finanšu pakalpojumu sniedzējs mūsu reģionā. Mēs nodrošinām finanšu pakalpojumus privātpersonām, ģimenēm un uzņēmumiem. Mēs esam šeit, lai uzlabotu mūsu klientu un vietējo tirgu finansiālo labklājību, kā arī atbalstītu to izaugsmi.

Saistītās ziņas

Par mums

Kļūt par biedru

Nesen meklētais

Dokumenti

Dokumenti - 0
Lapas - 0

Skatīt vairāk