Image

Projektā “Deglava Gleznotāju rezidence”, kura ietvaros Pļavniekos top divas 10 stāvu daudzīvokļu mājas ar kopumā 152 dzīvokļiem, aizvadīti spāru svētki. Projektu, kuru 6 352 767 EUR apjomā kreditē AS Expobank, plānots nodot ekspluatācijā 2022. gada aprīlī, bet atslēgas jauno dzīvokļu īpašniekiem provizoriski tiks nodotas nākamā gada septembrī. Projektu īsteno daudznozaru būvsabiedrība MONUM, savukārt pasūtītājs ir Electra group meitas uzņēmums KSIA “Unico”.

Deglava Gleznotāju rezidencē, kurā plānoti dzīvokļi, autostāvvietas un noliktavas telpas, zaļā zona un bērnu spēļu laukumi, jau sākti logu likšanas darbi, bet tālāk sekos ēku apdare. Papildus tam plānots izbūvēt velosipēdu stāvvietas, atpūtas zonu un sporta laukumu. Jaunie dzīvokļi tiek projektēti saskaņā ar tirgus tendencēm un ELECTRA uzņēmuma starptautisko pieredzi, lai katrā dzīvoklī būtu ergonomisks plānojums un maksimālais istabu skaits. Mazākā dzīvokļa platība būs 29 m2 platībā, bet lielākā – 87 m2.

Deglava Gleznotāju rezidences pārdošanas vadītāja Žanete Balode norāda: “Abu ēku jumtu pabeigšana un spāru svētki ir viens no svarīgākajiem atskaites punktiem būvniecības procesā. Šis ir arī īstais brīdis, kad pateikties būvniekiem par līdz šim paveikto un ar jaunu sparu ķertos klāt atlikušajiem darbiem. To ir daudz, jo kopumā projektā plānotas sešas ēkas – sīkāka informācija par četru atlikušo ēku būvniecības uzsākšanu būs pieejama janvārī.”

 “Deglava Gleznotāju rezidence ir lielisks piemērs, kas rodas, ja satiekas uzņēmējs, kas izvēlas drošu un pārdomātu finansējumu, un mūsdienīgi domājošs kreditētājs, kurš uzticas savam klientam. Ar gandarījumu vērojam, kā projekts virzās uz priekšu straujiem soļiem,”

norāda AS Expobank valdes loceklis Vasilijs Karpovs.

Būvniecībā tiek izmantoti siltumietilpīgi materiāli, kas nozīmē, ka ēkas energoefektivitāte sasniegs A līmeni un siltuma zudumi būs tuvu nullei. Dzīvokļi tiks aprīkoti ar individuāliem siltuma skaitītājiem, kas kopā ar A klases energoefektivitāti būtiski samazinās apkures rēķinus.

KSIA “Unico” ir  Electra group meitas uzņēmums. Grupas starptautiskajā portfelī ietilpst dažādas sarežģītības projekti, kas šobrīd aptver 17 valstis, 4 kontinentos.  Dibināta 1945. gadā un kotēta Telavivas fondu birža kopš 1971. gada, Electra group strādā ar daudzlīmeņu pieeju un izmanto unikālo sinerģiju, kas pastāv starp tās meitas uzņēmumiem. Grupa darbojas gan valsts, gan privātajā sektorā un tai ir izcila reputācija neskaitāmu augsta līmeņu projektu izstrādē, plānošanā un celtniecībā, sākot no dzīvojamām, rūpnieciskām un augsto tehnoloģiju jomām līdz slimnīcām, komunālajiem uzņēmumiem, valsts infrastruktūras un citiem projektiem.

AS Expobank ir viena no vecākajām bankām Latvijā, tā dibināta 1991. gadā un šogad svin  30 gadu jubileju. 2019. gada sākumā banka pilnīgi mainīja darbības stratēģiju un ieviesa jaunu biznesa modeli, uzsākot savas tirgus daļas palielināšanu Latvijas finanšu tirgū. Tas iezīmēja jaunu startu bankas attīstībā, kas paredz konkurētspējīgu kreditēšanas pakalpojumu piedāvājumu korporatīvajiem klientiem, termiņnoguldījumu izvietošanas iespējas privātpersonām, brokeru pakalpojumus, kā arī inovatīvu finanšu tehnoloģiju ieviešanu.

 

Papildu informācijai:
Anna Andina
AS Expobank sabiedrisko attiecību un mārketinga vadītāja
26189214, anna.andina@expobank.eu

Saistītās ziņas

Par mums

Kļūt par biedru

Nesen meklētais

Dokumenti

Dokumenti - 0
Lapas - 0

Skatīt vairāk