Image

25. un 26. aprīlī Rīgā, konferenču centrā Citadele, Latvijas Finanšu nozares asociācija (Asociācija) sadarbībā ar Lietuvas Banku asociāciju, Igaunijas Banku asociāciju un zvērinātu advokātu biroju “Evershed Sutherland Bitāns“ organizē Baltijas Banku nozares datu aizsardzības speciālistu forumu. Tajā īpaša uzmanība tiks pievērsta komercbanku klientu personas datu apstrādes tiesiskuma un aizsardzības jautājumiem.

‘‘Liels uzsvars forumā tiks veltīts pieredzes apmaiņai, Baltijas valstu ekspertiem pārrunājot aktualitātes privātuma aizsardzībā, noziedzīgi iegūtu līdzekļu legalizācijas novēršanas jomā un patērētāju kredītriska novērtēšanā. Tāpat tiks aktualizēti jautājumi par mākslīgā intelekta izmantošanu, kā arī privātuma aizsardzības novērtējumu veikšanu un tiesu praksi,“ skaidro Andris Stengrevics, Asocācijas GDPR darba grupas vadītājs, Bankas Citadele Darbības atbilstības daļas datu aizsardzības un pārvaldības procesu vadītājs.

Viņš uzsver, ka datu aizsardzībai ir būtiska nozīme šodienas finanšu pakalpojumu nodrošināšanā, īpaši ņemot vērā arvien pieaugošos riskus kibertelpā.

Forumā piedalīsies vairāk nekā 60 jomas eksperti no Lietuvas, Latvijas un Igaunijas, tostarp eksperti no Salv Technologies, Creditinfo Grupas, Eiropas Banku federācijas, Datu valsts inspekcijas un Sorainen.

Saistītās ziņas

Par mums

Kļūt par biedru

Nesen meklētais

Dokumenti

Dokumenti - 0
Lapas - 0

Skatīt vairāk