Image
Canva

SEB banka sadarbībā ar Privāto skolu Patnis šovasar aicina skolēnus pieteikties “Vasaras panākumu darbnīcām”— praktiski izglītojošai programmai, kurā katru piektdienu jaunieši aicināti piedalīties darbnīcās par dzīvē noderīgām tēmām, piemēram, finanšu plānošanu, darba meklēšanu un biznesa ideju radīšanu. Darbnīcas sākas 7. jūlijā un turpināsies līdz 25. augustam. Pieteikties var ikviens interesents, dalība programmā ir bezmaksas.

“Mācību gada laikā realizējot Skolu vēstnešu programmu un apmācot jauniešus par finanšu pratības tēmām, bieži saņēmām jautājumus, vai būtu iespēja turpināt un vērtīgi pavadīt arī vasaras brīvlaiku. Tāpēc šogad sadarbībā ar ekspertiem no Privātās skolas Patnis esam radījuši vasaras darbnīcu ciklu un aicinām jauniešus to apmeklēt. Šī noteikti būs iespēja gan uzzināt kaut ko jaunu, gan darboties un iegūt ļoti praktiskas dzīvē un profesionālajā jomā noderīgas iemaņas,” stāsta SEB Skolu vēstnešu programmas vadītāja Ance Āboliņa.

Katru piektdienu, sākot ar 7. jūliju, jauniešiem būs iespēja piedalīties darbnīcās, kas norisināsies klātienē SEB Inovāciju centrā (Kr. Barona ielā 20, Rīgā). Darbnīcu tēmas ir dažādas, sākot ar finanšu pratību un ieguldījumiem nākotnē un beidzot ar karjeras veidošanu, CV rakstīšanu un brīvprātīgām aktivitātēm. Darbnīcas vadīs SEB bankas un skolas Patnis eksperti. Noslēdzošā darbnīca paredzēta 25. augustā.

“Esam pārliecināti, ka vasaras darbnīca kļūs par aizraujošu un izglītojošu piedzīvojumu, kur jaunieši varēs apgūt noderīgas un dzīvē pielietojamas prasmes. Sadarbībā ar SEB banku esam izveidojuši tēmu ciklu ar mērķi sekmēt jauniešu kritisko domāšanu, palīdzēt apgūt prasmes atbildīgi orientēties digitālajā un finanšu pasaulē, kā arī apzināties sevi kā pilsoniski aktīvus un atbildīgus sabiedrības locekļus. Šīs prasmes lieti noderēs jauniešu ceļā pretim veiksmīgai nākotnei!” pārliecināts Privātās skolas Patnis attīstības direktors Ivo Rode.

Pieteikties un piedalīties darbnīcās var ikviens interesents. Iespējams apmeklēt gan atsevišķas darbnīcas, gan visu kursu. Dalība ir bezmaksas, un, lai piedalītos, jāaizpilda anketa SEB bankas mājaslapā – Pieteikums “Vasaras panākumu darbnīcām” | SEB.

“Vasaras panākumu darbnīcu” tēmas

7. jūlijs, 13.00-15.00. Darba meklēšana: kā izcelties uz pārējo kandidātu fona.

14. jūlijs, 13.00-15.00. Veselīgi finanšu ieradumi – kā plānot savu naudu.

21. jūlijs, 13.00-15.00. Kā es varu ietekmēt savu labklājību nākotnē jau šodien?

28. jūlijs, 13.00-15.00. Obligācijās, akcijās vai zeķē – kā pavairot savu naudu.

4. augusts, 13.00-15.00. Biznesa idejas: kur tās atrast un kā īstenot?

11. augusts, 13.00-15.00. Kā izmantot AI un sociālo tīklu algoritmu potenciālu savā labā.

18. augusts, 13.00-15.00. Publiskā uzstāšanās: kā pārvarēt bailes un pilnveidot prasmes.

25. augusts, 13.00-15.00. Mazs cinītis gāž lielu vezumu: kā panākt, ka sabiedrība tevī ieklausās.

Papildu informācijai:
Jeļena Novaka, SEB bankas privātpersonu komunikācijas vadītāja – tālr. 29401327, jelena.novaka@seb.lv
Vairāk par SEB grupu Latvijā:
Twitter/SEBLatvija, Facebook/SEBLatvija, YouTube/SEBLatvija, LinkedIn/SEB-Latvija
www.seb.lv
SEB grupa ir vadošā finanšu pakalpojumu sniedzēja Ziemeļeiropā. Kā banka ciešām un ilgtermiņa attiecībām, SEB Zviedrijā un Baltijā piedāvā finanšu konsultācijas un plašu finanšu pakalpojumu klāstu. Dānijā, Somijā, Norvēģijā un Vācijā SEB darbības galvenā prioritāte ir korporatīvo un investīciju bankas pakalpojumu sniegšana uzņēmumiem un institucionālajiem klientiem. SEB grupas darbību starptautiskā līmenī apliecina pārstāvniecība 20 pasaules valstīs. Uz 2023. gada 31. martu SEB Grupas kopējie aktīvi veido 3 802 miljardus Zviedrijas kronu, kopējie aktīvi pārvaldīšanā – 2 221 miljardi Zviedrijas kronu. SEB grupā strādā 16 000 darbinieku. Vairāk par SEB grupu: www.sebgroup.com.

Saistītās ziņas

Par mums

Kļūt par biedru

Nesen meklētais

Dokumenti

Dokumenti - 0
Lapas - 0

Skatīt vairāk