Image

Arī pēc ārkārtējās situācijas beigām, turpinot ievērot piesardzības pasākumus, SEB bankas filiālēs saglabāsies ierobežojumi klātienes apmeklējumiem. Pakalpojumus klātienē klienti var saņemt tikai ar iepriekšēju pieteikšanos un tikai tad, ja nepieciešamais pakalpojums nav pieejams attālināti. SEB internetbanka, mobilā lietotne, maksājumi ar norēķinu kartēm un bankomāti turpina strādāt kā ierasts. Savukārt pārrunāt jautājumus par kredītiem un uzkrājumiem ir iespējams video konsultācijās.

Bankas filiāļu darba laiks nav mainīts, bet tajās tiek apkalpoti tikai tie klienti, kuri ir iepriekš pieteikušies un kuriem ir kritiski svarīgi saņemt pakalpojumu, kas nav pieejams attālināti.  Turklāt konsultācijas laiks filiālē ir ierobežots līdz maksimums 15 minūtēm.

Svarīgi ņemt vērā, ka klientiem pirms ierašanās filiālē jāpiesaka savs apmeklējums, zvanot bankas Klientu centram pa tālruni  +371 26668777. Ja sarunā ar klientu tiek secināts, ka klātienes konsultācija nav nepieciešama un konkrētās darbības pakalpojuma saņemšanai klients var veikt pats internetbankā, tiek sniegts nepieciešamais atbalsts, konsultējot pa tālruni. Savukārt, ja sarunas laikā tiek secināts, ka klātienes konsultācija tomēr ir nepieciešama, tā tiek nodrošināta klientam vēlamajā filiālē un laikā.

Atgādinām, ka visi pamata finanšu pakalpojumi klientiem ir pieejami digitālā formā un darījumus var veikt no mājām, izmantojot mobilo lietotni un internetbanku – uzzināt konta atlikumu, samaksāt rēķinus, pieteikt un saņemt debetkarti mājās, pieteikt kredītkarti, parakstīt līgumus un dokumentus elektroniskā formātā, saņemt patēriņa kredītu vai līzingu, kā arī video konsultācijā pārrunāt ar speciālistiem sev aktuālus jautājumus par mājokļa kredītu vai uzkrājumiem.

Domājot par veselībai iespējami drošāku rīcību, aicinām klientus tirdzniecības vietās izmantot bezkontakta maksājumus, norēķinoties ar karti, nevis ar skaidras naudas līdzekļiem. Savukārt saziņai ar banku aicinām izmantot video konsultācijas iespējas, kā arī saziņu internetbankā, sociālajos tīklos, rakstot e-pastu, zvanot pa tālruni vai uzdodot jautājumus virtuālajam asistentam mājaslapā.

Papildu informācijai:

Elīna Neimane, SEB bankas privātpersonu segmenta komunikācijas vadītāja – 26861570, elina.neimane@seb.lv

Vairāk par SEB grupu Latvijā:

Twitter/SEB_Latvia, Facebook/SEB.Latvia un Skype/SEB_Latvija, YouTube/SEBlatvia

www.seb.lv

Saistītās ziņas

Par mums

Kļūt par biedru

Nesen meklētais

Dokumenti

Dokumenti - 0
Lapas - 0

Skatīt vairāk