Image

Ņemot vērā šā gada 2. augustā Eiropas Centrālās bankas pieņemto lēmumu jau devīto reizi palielināt regulārās bāzes procentu likmes, vietējā investīciju banka “Signet Bank” no 4. augusta paaugstina termiņdepozīta procentu likmes, radot izdevīgākas finanšu iespējas saviem esošajiem un potenciālajiem klientiem.

Sākot ar šā gada 4. augustu, 12 mēnešu termiņdepozīta procentu likme “Signet Bank” klientiem ir 4% (iepriekš 3,60%*). Noguldījuma procentu likmes par 0,4 procentpunktiem paaugstinātas arī trīs un sešu mēnešu termiņdepozīta likmēm – trīs mēnešu likme šobrīd 2,75% (iepriekš 2,35%), sešu mēnešu likme – 3,25% (iepriekš 2,85%). Savukārt 24 un 36 mēnešu termiņdepozīta procentu likmes paaugstinātas uz 3,5% – iepriekšējo 3,35% un 3,45% vietā. Procentu likmes tiek piemērotas noguldījumiem, sākot ar minimālo noguldījuma summu 5000 EUR.

Līdz ar EURIBOR procentu likmju kāpumu, “Signet Bank” ir iespēja maksāt saviem klientiem lielākas procentu likmes par termiņnoguldījumiem. Šobrīd noguldījumu procentu likmes ir sasniegušas pievilcīgu līmeni, kā rezultātā ievērojami pieaugusi arī klientu interese par brīvo finanšu līdzekļu novirzīšanu uz vienu no šī brīža populārākajiem un vienlīdz drošākajiem finanšu instrumentiem – termiņdepozītu.

“Signet Bank” veic un arī turpmāk regulāri veiks depozīta procentu likmju pārskatīšanu, ņemot vērā šī brīža mainīgo finanšu situāciju.

*Termiņdepozīta procentu likmes, salīdzinātas ar likmēm uz 2023. gada 31. jūliju: https://www.bank.lv/component/content/article/620-aktualitates/aktualas-temas/16460-kreditiestazu-piedavatas-noguldijumu-procentu-likmes#kreditiestazu-piedavatas-noguldijumu-procentu-likmes-majsaimniecibam-termindepoziti

Par “Signet Bank”

“Signet Bank” dibināta 1991.gadā un ir viena no pirmajām neatkarīgās Latvijas bankām. Bankas stratēģija vērsta uz vietējo uzņēmēju un tiem piederošo uzņēmumu finansēšanu un kapitāla pārvaldīšanu. Kopš 2021.gada sākuma “Signet Bank” kredītu un obligāciju formā nodrošināja klientiem finansējumu gandrīz 500 miljonu eiro apjomā. “Signet Bank” akcionāri ir deviņi Latvijas un starptautiskie privātie investori, no tiem lielākie ir “SignetAcquisition III” (25%), kura vienīgais akcionārs ir ASV investors Aleksandrs Solovejs; AS “RIT Group” (19,50%) – Latvijas uzņēmums, kas pieder Rapoportu ģimenei, un SIA “Reglink” (15,93%), kura dibinātāja ir profesionāle banku jomā Irīna Pīgozne.

Papildu informācija:
Aija Freija-Zonne
“Signet Bank” komunikācijas pārstāve
aija.freija@ogilvy.lv, 28671654

Saistītās ziņas

Par mums

Kļūt par biedru

Nesen meklētais

Dokumenti

Dokumenti - 0
Lapas - 0

Skatīt vairāk