Image

Swedbank Liepājā atklājusi pirmo bankas reģionālo pārstāvniecību. Tajā nodarbinās līdz 30 darbinieku, kas papildus jau esošajai Swedbank Liepājas filiālei, nodrošinās klientu konsultācijas un apkalpošanu. Jaunā reģionālā pārstāvniecība atrodas A. Pumpura ielā 5, netālu no esošās Swedbank filiāles Liepājā.

Swedbank reģionālās pārstāvniecības atklāšana notiek bankas reģionālās attīstības stratēģijas ietvaros, lai nodrošinātu bankas pakalpojumu pieejamību arī no reģionālajiem centriem un atbalstītu šo centru kopējo izaugsmi. Jaunā pārstāvniecība paplašinās pieejamo pakalpojumu klāstu, kuru nodrošinās līdz pat 30 jaunu darbinieku. Šobrīd jau novērota ļoti liela potenciālo darbinieku atsaucība pievienoties Swedbank Liepājas komandai.

Kā uzsver Lauris Mencis, Swedbank Latvija valdes priekšsēdētājs: “Mēs ticam, ka atklājot jauno pārstāvniecību Liepājā, mēs ne tikai dodam savu pienesumu reģiona attīstībai, bet arī atveram jaunu savas izaugsmes lapaspusi. Tikai spēcīgi reģioni sniedz perspektīvas iespējas uzņēmumiem un cilvēkiem attīstīt ekonomiku, kas savukārt sekmē visas valsts tautsaimniecības attīstību. Jauni biznesi var rasties tad, kad atbalstām uzņēmīgus cilvēkus un drosmīgas idejas. Un mūsdienās kā zināms, bizness var strādāt bez teritoriālām robežām.”

Swedbank reģionālā pārstāvniecība Liepājā palīdzēs nodrošināt bankas pakalpojumus tādās jomās, kā piemēram, klientu konsultācijas, izmantojot virtuālās saziņas iespējas, personīgās finanšu konsultācijas, tostarp finanšu pratības un ieguldījumu, ilgtspējas jomā, konsultācijas par aizdevumu iespējām privātpersonām un uzņēmumiem u.tml. Pārstāvniecības atvēršana neietekmēs Swedbank Liepājas filiāles darbu, kas tāpat kā līdz šim, atradīsies Tirgoņu ielā 18.

Swedbank reģionālās attīstības stratēģijas ietvaros, bez Liepājas daļa no bankas pakalpojumiem jau deleģētas kolēģiem Valmierā, Ventspilī un Daugavpilī.

Papildu informācijai:
Jānis Krops
Swedbank Mediju attiecību vadītājs
Tālr.: 67444560, 26880381
janis.krops@swedbank.lv

Saistītās ziņas

Par mums

Kļūt par biedru

Nesen meklētais

Dokumenti

Dokumenti - 0
Lapas - 0

Skatīt vairāk