Image

Swedbank mobilajā lietotnē ir pieejama jauna iespēja — digitalizēto karšu pārvaldības funkcija. Tas nozīmē, ka klients turpat bankas lietotnē var aplūkot, apturēt un dzēst savas kartes no dažādiem elektroniskajiem maciņiem. Tāpat klienti tagad var arī apskatīt vairākus pakalpojumus, kuru apmaksai karte ir piesaistīta, piemēram TV abonementus.

 “Ja vēl tikai pirms pāris gadiem mēs ar bankas kartēm norēķinājāmies galvenokārt uz vietas veikalos, tad šodien iespējas ir kļuvušas daudz plašākas. Piemēram, jūs varat izmantot karti, lai samaksātu internetā par mūziku, filmām, mobilajām vai datorspēlēm. Turklāt pakalpojumu abonementu un elektronisko maciņu ir kļuvis tik daudz, ka atcerēties un pārvaldīt tos ir arvien sarežģītāk, bet Swedbank lietotne tagad šo kontroles un pārvaldīšanas procesu padarīs ērtāku. Piemēram, jūs lietotnē redzēsiet, ka jūsu karte ir aktīva kādam pakalpojuma sniedzējam, pie kura jūs vēlējāties samaksāt tikai par konkrēto preci, bet netīšām saglabājāt kartes datus – līdz ar to varēsiet apzināti izlemt, vai vēlaties glabāt savas kartes datus konkrētajā veikalā vai tomēr tos izdzēst,”

– skaidro Swedbank Klientu servisa pārvaldes vadītājs Vadims Frolovs.

 Swedbank lietotnē būs iespējams apskatīt ar karti saistītos abonementus un elektroniskos maciņus, kas automātiski tiek pievienoti mobilajā lietotnē, ja pakalpojumu sniedzējs izmanto digitalizēto karšu risinājumu. Jaunā karšu pārvaldības iespēja ir pieejama maksājumu kartēm Mastercard. Turklāt šī funkcija atgādina arī par sen piemirstiem abonementiem, kurus tagad var ērti atjaunot vai dzēst, apmeklējot pakalpojumu sniedzēja vietni.

Kādus elektroniskos maciņus lietotnē iespējams pārvaldīt?

Lietotnē iespējams pārvaldīt tādus elektroniskos maciņus kā Apple Pay, Google Pay, Fitbit Pay un Garmin Pay. Tāpat var aplūkot arī tādus abonentu pakalpojumus un platformas kā Netflix, Spotify, Amazon, PlayStation, Blizzard, eBay, kurām jūs varat piesaistīt savu maksājumu karti.

Kā izmantot jauno funkciju lietotnē?

Lai izmantotu jauno funkciju, lejupielādējiet jaunāko lietotnes versiju. Swedbank lietotnē atveriet izvēlni “Kartes”, uzklikšķiniet uz savas bankas kartes un izvēlieties “Digitalizētā karte”. Atvērsies izvēlne, kurā jūs varat pārvaldīt izvēlēto karti dažādos elektroniskajos maciņos un pakalpojumu sniedzēju platformās.

Swedbank mobilā lietotne ir populārākā banku lietotne Latvijā, šogad tai palika 10 gadi, un ikdienā to izmanto jau 524 tūkstoši lietotāju. Swedbank lietotne ir pieejama lejupielādei Android un iOS ierīcēs.

RUS: В приложении Swedbank теперь можно контролировать использование своей карты для различных дигитальных услуг

 Papildu informācijai:
Jānis Krops
Swedbank Mediju attiecību vadītājs
Tālr.: 67444560, 26880381
janis.krops@swedbank.lv

Saistītās ziņas

Par mums

Kļūt par biedru

Nesen meklētais

Dokumenti

Dokumenti - 0
Lapas - 0

Skatīt vairāk