Image

No 12.septembra par Swedbank Latvija Uzņēmumu pārvaldes vadītāju un bankas vadības komandas dalībnieku kļuvis Lauris Mencis. Viņš šajā amatā nomainījis līdzšinējo Uzņēmumu pārvaldes vadītāju Ievu Vīganti, kura karjeru turpinās kā Swedbank Baltijas Uzņēmumu kompetenču centra vadītāja.

Savās darba gaitās Lauris Mencis saistīts ar juridisko klientu apkalpošanu – vadījis gan starptautisko, gan mazo un vidējo uzņēmumu apkalpošanas daļas, vēlāk kļuvis par Lielo uzņēmumu apkalpošanas daļas vadītāju. Līdz ar kļūšanu par Uzņēmumu pārvaldes vadītāju, Lauris Mencis pievienojas arī Swedbank Latvija vadības komandai. Pēc saskaņošanas Eiropas Centrālajā bankā, Mencis pildīs arī Swedbank Latvijā valdes locekļa pienākumus.

Lauris Mencis izglītību ieguvis ekonomikas un uzņēmējdarbības jomā Rīgas Ekonomikas Augstskolā, turpat arī iegūts maģistra grāds biznesa administrācijas studijās. Darbam Swedbank Lauris Mencis pievienojās pirms teju 19 gadiem.

Swedbank vadības komandā šobrīd ir arī valdes priekšsēdētājs Reinis Rubenis un valdes locekļi – Privātpersonu pārvaldes vadītājs Renārs Rūsis, Klientu servisa pārvaldes vadītājs Vadims Frolovs, Finanšu pārvaldes vadītāja Līga Šķendere, Risku pārvaldes vadītāja Latvijā Ruta Malacanova, Risku vadības pārvaldes vadītājs Juris Bogdanovs, kā arī Juridiskās pārvaldes vadītāja Agnese Garda, Personāla pārvaldes vadītāja Agita Jākobsone un Komunikācijas un ilgtspējas pārvaldes vadītājs Māris Plūme.

 

Papildu informācijai:

Jānis Krops

Swedbank Mediju attiecību vadītājs

Tālr.: 67444560, 26880381

janis.krops@swedbank.lv

Saistītās ziņas

Par mums

Kļūt par biedru

Nesen meklētais

Dokumenti

Dokumenti - 0
Lapas - 0

Skatīt vairāk