Image

Lai arī ievērotu visas drošības prasības un samazinātu pulcēšanās iespējamību, Luminor klientu apkalpošanas centros arī turpmāk tiks saglabāta iepriekšējā pieraksta sistēma. Tas nozīmē, ka klientiem pirms došanās uz klientu apkalpošanas centru būs jāpiesaka konsultācija, zvanot pa tālruni +371 67 17 1880 un rezervējot tikšanos ar bankas speciālistu.

“Ārkārtas situācijas sākumā mēs pielāgojām klientu apkalpošanu jaunajiem apstākļiem, lai pēc iespējas samazinātu cilvēku pulcēšanos, – palielinājām attālinātās apkalpošanas kapacitāti, piedāvājām izmantot video konsultācijas un iespēju apmaksāt rēķinus telefoniski. Rūpējoties par klientu un darbinieku drošību, klientu apkalpošanas centros savukārt ieviesām iepriekšējā pieraksta sistēmu, lai izvairītos no pulcēšanās iespējamības, gaidot rindā, un bankā būtu jāpavada iespējami maz laika. Pieredze ļauj secināt, ka pieraksta sistēma darbojas veiksmīgi, tāpēc plānojam to saglabāt arī turpmāk visos mūsu klientu apkalpošanas centros,”

 – stāsta Kristīne Dērica, Luminor klientu apkalpošanas vadītāja.

Visbiežāk Luminor klientu apkalpošanas centros cilvēki vēršas ar jautājumiem par Smart-ID aplikācijas uzstādīšanu, internetbankas lietošanu un konta atvēršanu. Visbiežāk šos jautājumus iespējams atrisināt arī attālināti, izmantojot digitālās iespējas un tādā veidā aiztaupot došanos uz klientu apkalpošanas centru. “Aicinām klientus vispirms sazināties ar mums telefoniski – bankas speciālisti ieteiks, kā labāk un ērtāk risināt konkrēto klienta jautājumu. Ja tas nebūs atrisināms attālināti, tad klients varēs pierakstīties uz konsultāciju kādā no mūsu klientu apkalpošanas centriem,”

 – norāda Kristīne Dērica.

Luminor bankai Latvijā ir 10 klientu apkalpošanas centri, kas atrodas Rīgā, Daugavpilī, Liepājā un Valmierā, tostarp uzņēmīgo centri Ventspilī un Rēzeknē, kur klienti var attālināti vai klātienē tikties ar Luminor konsultantu. Rezervēt laiku konsultācijai var, iepriekš zvanot pa tālruni +37167171880.

 

Papildu informācija:

Inese Kronberga

Luminor sabiedrisko attiecību vadītāja

Tālr.: 29215409

E-pasts: Inese.Kronberga@luminorgroup.com

Saistītās ziņas

Par mums

Kļūt par biedru

Nesen meklētais

Dokumenti

Dokumenti - 0
Lapas - 0

Skatīt vairāk