Image

Lauksaimniecības tehnikas izplatītājam un servisa nodrošinātājam SIA “WM Serviss”, kas šogad kļuva par ekskluzīvu kvalitatīvās vācu lauksaimniecības tehnikas Weidemann GmbH izplatītāju Latvijā, Industra Bank piešķīrusi kredītlīniju 400 tūkstošu eiro apmērā esošo saistību refinansēšanai un darbības paplašināšanai.

SIA “WM Serviss” piedāvātās tehnikas klāstā ir universālie iekrāvēji, traktori, piekabes un meža tehnika, komunālā tehnika, lopbarības sagatavošanas tehnika, kā arī lauksaimniecības tehnikas aprīkojums, piemēram, frontālie iekrāvēji, pļaujmašīnas un smilts kaisītāji. Uzņēmums piedāvā arī lauksaimniecības tehnikas rezerves daļas.

Industra Bank valdes priekšsēdētājs Raivis Kakānis:

“Industra Bank ir izvēlējusies mērķtiecīgi sniegt finansējumu noteiktu nozaru Latvijas uzņēmumiem, kas ar skaidru un pārdomātos aprēķinos balstītu nākotnes redzējumu pārliecina mūs par savu biznesa ideju potenciālu. WM Serviss ir viens no šādiem uzņēmumiem un esam gandarīti par uzsākto sadarbību.”

SIA WM Serviss valdes loceklis Zagoruiko Maksims norāda:

“Mūsu uzņēmums nozarē darbojas jau teju divdesmit gadu un savu nākotni saistām tieši ar vācu kvalitatīvās un mūsdienīgās traktoru tehnikas Weidemann tirdzniecību un servisu. Piemēram komunālajām saimniecībām paredzētā tehnika jau šobrīd tiek piedāvāta ar elektromotoriem, kas ir pieprasīta tirgū, un ņemot vērā tendences, būs vēl pieprasītāka. Esam gandarīti par sadarbību ar Industra Bank – finanšu partneri, kas iedziļinās savu klientu biznesa vajadzībās.”

Vairāk par SIA WM Serviss piedāvāto tehniku un pakalpojumiem: https://www.wm-serviss.lv/lv

Par Industra Bank:

Industra Bank ir 1994. gadā dibināta Latvijas kredītiestāde ar 20.5 tūkstošiem klientu – tūkstotis pieci simti juridisku personu un deviņpadsmit tūkstoši privātpersonu. Banku ir izveidojuši vietējie uzņēmēji, tās darbību fokusējot uz Latvijas mazo un vidējo uzņēmumu apkalpošanu. Klientu ērtībai banka piedāvā apkalpošanas centrus Rīgā, Daugavpilī, Liepājā, Ventspilī un Jelgavā.

2022.gadā banka strādāja ar konsolidēto peļņu 4.3 miljonu apmērā. Prasmīga kapitāla izmantošana un straujā izaugsme pērn tai ļāva nodrošināt labāko kapitāla atdevi Latvijas banku sektorā. Industra Bank aktīvi pieauga par 57%, 2022. gada 31. decembrī sasniedzot 270 miljonu eiro atzīmi, savukārt klientu noguldījumu apmērs bija 244 miljoni eiro, pieaugot par 61% gada laikā. Vairāk informācijas: https://industra.finance/

Papildu informācijai:
Ieva Zauere
Industra Bank AS
Mārketinga un komunikācijas vadītāja
+371 29485726
ieva.zauere@industra.finance

Saistītās ziņas

Par mums

Kļūt par biedru

Nesen meklētais

Dokumenti

Dokumenti - 0
Lapas - 0

Skatīt vairāk