Image

Īsā laikā pēc iepriekšējā termiņdepozītu likmju paaugstinājuma Luminor banka gan privātpersonām, gan juridiskām personām atkārtoti paaugstinājusi noguldījuma procentus līdz 4%.

Klientu pieprasītākajam termiņdepozītu noguldījumu periodam uz 12 mēnešiem likme paaugstināta līdz 4%, noguldījumiem uz 6 un 9 mēnešiem – līdz 3,25%, uz 3 mēnešiem – līdz 3%.

“Mainoties tirgus situācijai, saviem klientiem piedāvājam arvien augstākas procentu likmes par veiktajiem naudas noguldījumiem, un klienti to aktīvi steidz arī izmantot. Neskatoties uz vasaras un atvaļinājumu periodu, novērota divreiz lielākā klientu interese par naudas noguldīšanu, nekā pavasari. Kopumā šī gada otrajā ceturksnī privātpersonu termiņnoguldījumu apjoms teju dubultojoties, salīdzinot ar pirmo ceturksni. Klienti galvenokārt izvēlas iekrājumus noguldīt uz 12 mēnešu termiņu. Pavasarī bankas veiktā iedzīvotāju aptauja liecināja, ka puse respondentu, kuri apsver veikt noguldījumus, to darītu, ja likme sasniegtu vismaz 3,5% un jau pāris mēnešus varam tādu risinājumu piedāvāt, tāpēc visticamāk tuvākajā laikā ir gaidāms vēl lielāks noguldījumu apjoma pieaugums,” informē Luminor bankas biznesa attīstības vadītāja Jekaterina Ziniča.

Papildu informācija:
Inese Kronberga
Luminor sabiedrisko attiecību vadītāja
Tālr.: 29215409
E-pasts: Inese.Kronberga@luminorgroup.com

Saistītās ziņas

Par mums

Kļūt par biedru

Nesen meklētais

Dokumenti

Dokumenti - 0
Lapas - 0

Skatīt vairāk