Image

No šodienas SEB bankas klienti var pievienot savu privātpersonas vai uzņēmuma maksājumu karti Garmin Pay un Fitbit Pay, lai veiktu bezkontakta maksājumus, izmantojot viedpulksteni vai aproci.

“Esam gandarīti papildināt savu digitālo pakalpojumu klāstu ar vēl vienu mūsdienīgu un drošu bezkontakta maksājumu veidu – turpmāk Garmin un Fitbit viedpulksteņu īpašnieki varēs pievienot tiem savu SEB bankas karti un ērti apmaksāt savus pirkumus. Mēs turpinām strādāt, attīstot savu pakalpojumu klāstu, lai piedāvātu klientiem vēl vairāk inovatīvu un ērtu risinājumu,”

norāda SEB bankas valdes loceklis Arnis Škapars.

Garmin Pay un Fitbit Pay bezkontakta maksājumu risinājumi ir droši. Pievienojot karti viedierīcei, tiek izveidots unikāls digitālās kartes numurs, kas ir saistīts ar viedpulksteni vai aproci. Klienta kartes dati netiek glabāti ierīcē vai digitālo maku pakalpojumu sniedzēju serveros, kā arī netiek sniegti tirgotājiem maksājuma procesa laikā. Pulksteņa maciņš ir aizsargāts ar piekļuves kodu, ko ir nepieciešams ievadīt ik pēc 24 stundām vai katru reizi, uzliekot ierīci uz plaukstas locītavas.

Lai sāktu izmantot Garmin Pay vai Fitbit Pay, nepieciešams pievienot karti viedierīcei, izmantojot Garmin vai Fitbit lietotni un sekojot viedtālruņa ekrānā redzamiem norādījumiem. Kad tas izdarīts, tālruni un maku var atstāt mājās – Garmin Pay un Fitbit Pay tiek pieņemti visur, kur tiek atbalstīti bezkontakta maksājumi.

Par Garmin Pay vai Fitbit Pay izmantošanu netiek iekasēta papildu maksa, turklāt, klientiem arī turpmāk paliks pieejamas visas SEB bankas karšu sniegtās priekšrocības. 

Plašāka informācija par Garmin Pay: https://explore.garmin.com/en-US/garmin-pay/

Plašāka informācija par Fitbit Pay: https://www.fitbit.com/global/us/technology/fitbit-pay

Informācija par SEB bankas karšu pievienošanu un izmantošanu Garmin Pay un Fitbit Pay: seb.lv/garmin-fitbit

 

Papildu informācijai:
Jeļena Novaka, SEB bankas privātpersonu komunikācijas vadītāja – 29401327, jelena.novaka@seb.lv
Vairāk par SEB grupu Latvijā:
Twitter/SEB_Latvia, Facebook/SEB.Latvia, YouTube/SEBlatvia, LinkedIn/Seb-banka-latvia
www.seb.lv

SEB grupa ir vadošā finanšu pakalpojumu sniedzēja Ziemeļeiropā. Kā banka ciešām un ilgtermiņa attiecībām, SEB Zviedrijā un Baltijā piedāvā finanšu konsultācijas un plašu finanšu pakalpojumu klāstu. Dānijā, Somijā, Norvēģijā un Vācijā SEB darbības galvenā prioritāte ir korporatīvo un investīciju bankas pakalpojumu sniegšana uzņēmumiem un institucionālajiem klientiem. SEB grupas darbību starptautiskā līmenī apliecina pārstāvniecība 20 pasaules valstīs. Uz 2022. gada 31. martu SEB grupas kopējie aktīvi veido 3766 miljardus Zviedrijas kronu, kopējie aktīvi pārvaldīšanā – 2432 miljardi Zviedrijas kronu. SEB grupā strādā 15 000 darbinieku. Vairāk par SEB grupu: www.sebgroup.com.

Saistītās ziņas

Par mums

Kļūt par biedru

Nesen meklētais

Dokumenti

Dokumenti - 0
Lapas - 0

Skatīt vairāk